Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук, БТВНамерихме коктейл Молотов, който най-вероятно е бил

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук, БТВНамерихме коктейл Молотов, който най-вероятно е бил
Коментари Харесай

Директорът на СДВР: Ще бъде търсена най-строга наказателна отговорност за вчерашните действия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Facebook, БТВ

Намерихме коктейл Молотов, който най-вероятно е бил квалифициран за потребление против българската полиция, сподели на утринен брифинг директорът на СДВР старши комисар
Георги Хаджиев.

" Цената на постигнатия цивилен мир през вчерашния ден е 80 ранени служители на реда с разнообразни травматични увреждания и пострадвания. Един сътрудник е с фрактура на дясна ръка, изгаряния по лицата, разкъсно контузни рани. Повечето от тях са прегледани в болничните заведения. На част от обгазените сътрудници им е оказана здравна помощ на място, след което те се въърнаха назад да извършват своя длъжностен дълг. Призивът ни е към всички да бъдат деликатни, да не се поддават на престъпни лица и да съблюдават законно открития ред.

След като установихме, че част от тези самоделни взривни устройства се вадят от палатковите лагери, взехме решение за унищожаване на блокадите и определяне на публичния ред. 

В момента придвижването е възобновено и се надявам по този начин да остане. 
126 са арестуваните лица в резултат на нападателните си дейности към полицията, от тях 60 индивида са с криминалистически регистрации. 

Образувани са над 15 бързи полицейски производства. Ще бъде търсена най-строга наказателна отговорност от въпросните лица ", сподели още Хаджиев.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР